پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

ارائه گزارش مسئولان سازمان سنجش به نمایندگان درباره کنکور ۱۴۰۱

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از بررسی حواشی به‌وجودآمده در برگزاری کنکور سال ۱۴۰۱ با حضور مسئولان سازمان سنجش در جلسات این هفته، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 11
کد خبر: ۱۴۱۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با توجه به حواشی به‌وجودآمده در کنکور سال 1401 گفت: پیش از این مسئولان سازمان سنجش با حضور در کمیسیون گزارش از مسائل پیش‌آمده در برگزاری کنکور در سال‌های گذشته و استفاده از وسایلی از جمله پاک‌کن سیم‌کارت‌خور یا هندزفری نامرئی و همچنین راهکارهای مقابله با این شیوه‌ها، گزارشی به اعضای کمیسیون ارائه کرده بودند.

 

وی افزود: اما با توجه به تغییرات و پیشرفت‌هایی که در این زمینه وجود دارد لازم است که سازمان سنجش نیز راهکارهایی را برای مقابله با شیوه‌های جدید در نظر بگیرد تا اتفاقات این‌چنینی به حداقل برسد.

 

عضو کمیسیون آموزش با توجه به حواشی به‌وجودآمده در کنکور امسال، ادامه داد: با توجه به گزارشی که مسئولان سازمان سنجش برای مقابله با تقلب به ما ارائه کرده بودند، قطعاً با توجه به اقدامات صورت‌گرفته از سوی سازمان سنجش، مسائل به‌وجودآمده در کنکور امسال به‌میزان سال‌های گذشته نیست.

 

حجت‌الاسلام فلاحی با اشاره به موضوع لو رفتن سؤالات کنکور، گفت: بنده موضوع لو رفتن سؤالات را نه تأیید و نه تکذیب می‌کنم، اگر چنین تخلفی صورت گرفته است باید با مرتکبان برخورد شود علاوه بر این اگر چنین اتفاقی نیفتاده است با کسانی که چنین خبری را منتشر کرده‌اند هم باید برخورد شود.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: در جلسات هفته جاری کمیسیون آموزش با حضور مسئولان سازمان سنجش، وزارت علوم و آموزش و پرورش حواشی پیش‌آمده پیرامون برگزاری کنکور امسال را پیگیری می‌کنیم و گزارش آن را تقدیم هیئت رئیسه مجلس خواهیم کرد.

 

 طبق دستورکار اعلامی از سوی کمیسیون آموزش روز سه‌شنبه ارائه گزارش رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص اقدامات انجام‌شده آن سازمان در برگزاری کنکور سال 1401 در دستورکار اعضای کمیسیون قرار دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده